Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Onze medewerkers

Wij zijn een familiebedrijf en vormen samen met onze medewerkers een hecht team. 

We begeleiden ook mensen met een geestelijke handicap die heel erg op hun plaats zijn bij de dieren. 

Onze medewerkers hebben ervaring met de verzorging van dieren en zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Zij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te laten kennismaken met de dieren en u te begeleiden in contact met hen. 

 

Mijn naam is Filou van de Pol, ik ben sinds 2019 werkzaam bij Bert’s Animal verhuur.
Ik vind het het werken met de dieren heel erg leuk, omdat er veel verschillende dieren zijn en er daarom dus ook veel afwisseling bij de verzorging  komt kijken van elk dier. Op locatie’s is het geweldig om te zien hoe de dieren met de mensen omgaan en andersom. De dieren kunnen herinneringen bij mensen losmaken bijvoorbeeld bij dementerende ouderen dat is zo mooi om te zien. Ook het contact met de mensen die naar de dieren komen kijken en vragen stellen vind ik fijn. Het werk, de informatie over de dieren geven, de sociale  contacten,  de interactie  tussen de mensen  en de  dieren is mooi om te zien. Het werk is elke dag weer een feestje, elke dag anders. Heel leuk om te doen en om mee te maken.

 

Ik ben Kyra en werk nu bijna een jaar bij Bert’s Animal Verhuur.
Mijn baan van vroeger is Endoscopie – Assistent, maar ik wilde vanaf kind af aan al met dieren werken. Ik vind het heel leuk om in de frisse lucht, met schattige, jonge dieren en andere verschillende dieren te werken!

Ik ben Marvin, ik werk sinds de zomer van 2019 bij Bert’s Animal Verhuur en ik heb het echt naar m’n zin. Ik hou ervan om met dieren te werken en ze te verzorgen, je hebt er de kans veel verschillende, exotische dieren te leren kennen. Meestal werk ik op de boerderij, maar ik ga ook op locaties met andere medewerkers waar ik veel verschillende dorpen en steden leer kennen.

Ik ben Maik, ik werk sinds de zomer van 2019 bij Bert‘s Animal Verhuur. Ik werk er, omdat ik graag met dieren bezig ben en het leuk vind de dieren te verzorgen. Soms ga ik ook op locaties, dan ben ik de chauffeur. Met de locatie’s kunnen we onze lieve dieren voorstellen aan andere mensen.

Ik ben Madeleine, ik werk sinds de zomer van 2019 bij Bert‘s Animal Verhuur. Ik werk hier, omdat ik het heel leuk vind om met de dieren op locatie te gaan en de dieren te verzorgen. Wij (ons team) doen er alles aan om de mensen en dieren blij te zien.

 

GerardIk ben Gerard Bennik.  Aan het einde van een lange loopbaan bij een aantal werkgevers kwam Berts Animal verhuur op mijn pad. Daar ik een dierenliefhebber ben voelde ik mij gelijk aangetrokken tot de werkzaamheden die op de farm en op locaties gebeuren. Sinds december 2011 ben ik bij Bert’s farm werkzaam en ga meestal op locatie met de dieren. Meestal gaan wij met twee medewerkers naar een locatie toe. De omgang en verzorging van de dieren spreekt mij het meeste aan. Om in de meest brede zin dit werk te kunnen doen heb ik zelfs de opleiding voor het vrachtauto rijbewijs en aanhangwagen behaald. Het publiek in contact te brengen met onze prachtige dieren is fantastisch om te doen.

 

 

 

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)

Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht