Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Onze medewerkers

Wij zijn een familiebedrijf en vormen samen met onze medewerkers een hecht team. 

We begeleiden ook mensen met een geestelijke handicap die heel erg op hun plaats zijn bij de dieren. 

Onze medewerkers hebben ervaring met de verzorging van dieren en zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Zij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te laten kennismaken met de dieren en u te begeleiden in contact met hen. 

 

Mijn naam is Filou van de Pol, ik ben sinds 2019 werkzaam bij Bert’s Animal verhuur.
Ik vind het het werken met de dieren heel erg leuk, omdat er veel verschillende dieren zijn en er daarom dus ook veel afwisseling bij de verzorging  komt kijken van elk dier. Op locatie’s is het geweldig om te zien hoe de dieren met de mensen omgaan en andersom. De dieren kunnen herinneringen bij mensen losmaken bijvoorbeeld bij dementerende ouderen dat is zo mooi om te zien. Ook het contact met de mensen die naar de dieren komen kijken en vragen stellen vind ik fijn. Het werk, de informatie over de dieren geven, de sociale  contacten,  de interactie  tussen de mensen  en de  dieren is mooi om te zien. Het werk is elke dag weer een feestje, elke dag anders. Heel leuk om te doen en om mee te maken.

 

GerardIk ben Gerard Bennik.  Aan het einde van een lange loopbaan bij een aantal werkgevers kwam Berts Animal verhuur op mijn pad. Daar ik een dierenliefhebber ben voelde ik mij gelijk aangetrokken tot de werkzaamheden die op de farm en op locaties gebeuren. Sinds december 2011 ben ik bij Bert’s farm werkzaam en ga meestal op locatie met de dieren. Meestal gaan wij met twee medewerkers naar een locatie toe. De omgang en verzorging van de dieren spreekt mij het meeste aan. Om in de meest brede zin dit werk te kunnen doen heb ik zelfs de opleiding voor het vrachtauto rijbewijs en aanhangwagen behaald. Het publiek in contact te brengen met onze prachtige dieren is fantastisch om te doen.

 

 

 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht