Animalverhuur Slam!FM

Animalverhuur was te gast bij Igmar van SLAM!FM. DJ Rens kreeg de uitdaging om binnen 1 uur een zo'n groot mogelijk object naar de studio te laten komen.

Lees meer>>

Lauren Verster

Lauren Verster

Onze medewerkers

Wij zijn een familiebedrijf en vormen samen met onze medewerkers een hecht team. 

We begeleiden ook mensen met een geestelijke handicap die heel erg op hun plaats zijn bij de dieren. 

Onze medewerkers hebben ervaring met de verzorging van dieren en zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Zij staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u te laten kennismaken met de dieren en u te begeleiden in contact met hen. 

joep_smitsIk ben Joep Smits en ik werk sinds 2009 met veel plezier bij Bert’s Animal Verhuur. Ik vind het heel leuk om met dieren te werken en ik verzorg ze dan ook heel graag thuis op de boerderij. Mijn lievelingsdieren zijn de kamelen en ik vind het leuk om ook zelf af en toe een ritje op ze te maken.

 

 

 

henk

Hallo, Ik ben Henk en werk sinds 2012 op de boerderij. Ik vindt het erg leuk om op locatie te gaan. Vooral met de kinderboerderij met puppy’s en jonge varkentjes. En ik vind het ook leuk om met mijn collega’s te werken.

 

 

GerardIk ben Gerard Bennik.  Aan het einde van een lange loopbaan bij een aantal werkgevers kwam Berts Animal verhuur op mijn pad. Daar ik een dierenliefhebber ben voelde ik mij gelijk aangetrokken tot de werkzaamheden die op de farm en op locaties gebeuren. Sinds december 2011 ben ik bij Bert’s farm werkzaam en ga meestal op locatie met de dieren. Meestal gaan wij met twee medewerkers naar een locatie toe. De omgang en verzorging van de dieren spreekt mij het meeste aan. Om in de meest brede zin dit werk te kunnen doen heb ik zelfs de opleiding voor het vrachtauto rijbewijs en aanhangwagen behaald. Het publiek in contact te brengen met onze prachtige dieren is fantastisch om te doen.

 

 

GanzenhoedenIk ben Arlette Onink en ik werk sinds de zomer in 2011 bij Bert’s animal verhuur en werk vooral in de weekenden en vakanties. Ik werk vooral op de boerderij en zorg ervoor dat alle dieren lekker te eten en drinken krijgen en natuurlijk een lekkere schone stal! Wanneer er weer jonge dieren zijn zoals ezel- of ponyveulens duik ik af en toe bij ze in de stal om lekker te knuffelen. De leukste dieren om te verzorgen vind ik vooral de ezels, paarden en de kamelen. Deze dieren zijn altijd erg nieuwsgierig en dus kun je er in de wei lekker mee staan knuffelen.

Bel mij terug [!]

Uw naam (verplicht)

uw Telefoon (verplicht)


Onze keurmerken


Zoönosen verantwoord bedrijf


Aequor erkend leerbedrijf

Meer info

Bedrijf

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht