Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Pasen

Pin van Tina E op Easter & SPRiNG | Pasen, Knutselen voor pasen ...

Bron: pinterest

Bent u al klaar voor Pasen?

Voor Pasen hebben wij allerlei leuke activiteiten voor jong & oud. 

Paas-voorjaarsboerderij

Deze bijzondere boerderij staat geheel in het teken van jonge dieren en wordt ook helemaal aangekleed in paas-/voorjaarssfeer. Met een ruimte van minimaal 10 bij 10 meter kunnen we een boerderij met erf neerzetten, waarin een kleine zeventig dieren te vinden zullen zijn. U moet dan denken aan schapen, geiten, een pony, een kalfje, een ezeltje, diverse pluimvee, een varkentje. In het huisje bevinden zich o.a. konijntjes, cavia’s en biggen. We proberen altijd zoveel mogelijk echt jonge dieren mee te brengen. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! Met Pasen is er ook een ‘echte’ paashaas aanwezig en deze geeft uitleg aan de kinderen over de diverse soorten eieren die hij/zij bij zich heeft. 

Een kleinere variant hiervan is:

 

Paasattractie 

Dit zijn 4 manden en hier zitten o.a. diverse soorten kuikentjes in, lammetjes, konijntjes, cavia’s, biggetjes en andere knuffeldiertjes. Het dieren aanbod kan variëren maar u krijgt altijd een prachtig compleet en divers dieren aanbod! De begeleider is als Paashaas gekleed en zorgt ervoor dat de diertjes goed verzorgd worden. 

Eggs on wheels

Dit zijn twee wilgentenen gevlochten manden op wielen, die voortgetrokken worden door de paashaas. In deze mand reizen kuikentjes en konijntjes mee. Een erg leuke activiteit om de aandacht van winkelend publiek te trekken en daarbij bijv. kleine attenties uit te delen.

 

Paashuisje

Het paashuisje is een huisje met een open voorkant, maar dan zonder hekken
eromheen. Het grote voordeel hiervan is dat u een veel kleinere ruimte nodig heeft dan
bij de paasboerderij, namelijk ongeveer 4 X 2½ meter. In dit huisje treft u 4 bakken, waarin u jonge kuikens, konijntjes, en andere jonge dieren kunt bekijken en aaien. Het huisje is van binnen en van buiten geheel in paasstijl aangekleed. En natuurlijk ontbreekt de paashaas ook niet.

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht