Bij Ronnie Flex

Onze flamingo’s kregen de eer om een rol te bemachtigen in de videoclip van Ronnie Flex – Givenchy Bag. Ronnie Flex is een erg populaire artiest onder de jeugd.

Lees meer>>

Onze alpaca Fighter

Kent u onze alpaca Fighter al? Fighter is geboren in maart 2018. Zijn moeder moest niks van hem weten, wij twijfelden geen moment en hebben hem toen in huis genomen. Benieuwd hoe het nu met hem gaat?
Lees verder>>

Stress relief

Momenteel is de werkdruk hoger dan ooit. Ruim een derde van alle werkenden in Nederland (34%) geeft aan dat de werkdruk hoger is door de coronacrisis. Dit blijkt uit onderzoek van het CNV onder 2500 werkenden (AD, 2020). Dit zijn schokkende cijfers. Wij hebben dé oplossing voor een verlaging van de werkdruk, namelijk dierenliefde!! Dieren hebben een super positief effect op mensen.
Wilt u binnen u bedrijf/organisatie de werkdruk wat lager? Huur ons in met onze dieren, zodat de werknemers een paar uur kunnen knuffelen met onze lieve dieren en de werkdruk even kunnen vergeten. Wat dacht u van knuffelen met biggetjes, met alpaca’s, met konijntjes, met lammetjes, met kalfjes etc. 

Bel mij terug [!]


  Uw naam (verplicht)

  uw Telefoon (verplicht)

  Onze keurmerken


  Zoönosen verantwoord bedrijf


  Aequor erkend leerbedrijf

   Meer info

   Bedrijf

   Uw naam (verplicht)

   Uw email (verplicht)

   Telefoonnummer

   Uw bericht